John Legend, secretul mariajului cu Chrissy Teigen. Care sunt ingredientele care îi unesc

  • 76 afişări
02 iulie 2018
John Legend, secretul mariajului cu Chrissy Teigen. Care sunt ingredientele care îi unesc

Galerie foto

John Legend, secretul mariajului cu Chrissy Teigen. Care sunt ingredientele care îi unesc (galerie foto)John Legend, secretul mariajului cu Chrissy Teigen. Care sunt ingredientele care îi unesc (galerie foto)John Legend, secretul mariajului cu Chrissy Teigen. Care sunt ingredientele care îi unesc (galerie foto)John Legend, secretul mariajului cu Chrissy Teigen. Care sunt ingredientele care îi unesc (galerie foto)

După aproape cinci ani de mariaj, John Legend şi Chrissy Teigen au descoperit secretul reţetei de succes ca relaţia lor să meargă.

Artistul a dezvăluit într-un interviu din cadrul emisiunii “Today” care sunt cele două lucuri care fac ca relaţia sa cu modelul Chrissy Teigen să funcţioneze. John Legend a explicat că la baza mariajului lor stau “dragostea şi respectul”, legătura celor doi fiind tot mai puternică datorită faptului că “se bucură unul de prezenţa celuilalt”.

De asemenea, artistul mărturiseşte că şi umorul este un factor important care ţine acea sclipire din relaţie aprinsă.

“Soţia mea mă face întotdeauna să râd. Eu mai rar…Toată lumea ştie că este mult mai amuzantă decât mine”, a glumit John Legend, câştigătorul premiului Grammy.

John Legend şi Chrissy Teigen au împreună doi copii, o fată pe nume Luna, în vârstă de 2 ani şi un băiat de aproape două luni, pe nume Miles Theodore Stephens.

Foto: hepta, instagram

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!