Karlie Kloss, primele dezvăluiri despre iubitul secret. Sunt împreună de şase ani

  • 88 afişări
05 iulie 2018 Alexandra Necsoiu
Karlie Kloss, primele dezvăluiri despre iubitul secret. Sunt împreună de şase ani

Galerie foto

Karlie Kloss, primele dezvăluiri despre iubitul secret. Sunt împreună de şase ani (galerie foto)Karlie Kloss, primele dezvăluiri despre iubitul secret. Sunt împreună de şase ani (galerie foto)Karlie Kloss, primele dezvăluiri despre iubitul secret. Sunt împreună de şase ani (galerie foto)Karlie Kloss, primele dezvăluiri despre iubitul secret. Sunt împreună de şase ani (galerie foto)

Pe Karlie Kloss, superba blondă înaltă, supermodel şi îngeraş Victoria’s Secret, o cunoaşte o lume întreagă, dar de bărbatul cu care are o relaţie de şase ani, cu siguranţă nu mulţi au auzit.

Modelul Karlie Kloss, în vârstă de 25 de ani, este foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa sa privată, reuşind astfel ca timp de şase ani să-şi ţină iubitul departe de atenţia publicului şi relaţia privată. Îngeraşul Victoria’s Secret a vorbit pentru prima oară despre iubitul “secret” şi despre relaţia cu acesta. Joshua Kushner, în vârstă de 33 de ani, este un om de afaceri, cu două diploma la Harvard şi co-fondator Oscar Health. De asemenea, este fratele Consilierului lui Donald Trump, Jared Kushner, soţul lui Ivanka Trump.

Modelul a vorbit despre modul în care reuşeşte ca relaţie dintre cei doi să funcţioneze având în vedere faptul că amândoi lucrează foarte mult, iar programul este destul de încărcat.

“Sunt extrem de ocupată, dar iubesc ceea ce fac”, a explicat modelul. “Şi iubitul meu este la fel de ocupat, dar şi el, la rândul lui, iubeşte ceea ce face. Cred că este foarte important să-ţi faci timp pentru persoanele pe care le iubeşti. Aşa îmi trăiesc viaţa”, a continuat Karlie.

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: karlie kloss , joshua kushner , iubit