Kate Middleton a dansat în mijlocul străzii cu Ursuleţul Paddington

  • 371 afişări
17 octombrie 2017
Kate Middleton a dansat în mijlocul străzii cu Ursuleţul Paddington

Galerie foto

Kate Middleton a dansat în mijlocul străzii cu Ursuleţul Paddington (galerie foto)Kate Middleton a dansat în mijlocul străzii cu Ursuleţul Paddington (galerie foto)Kate Middleton a dansat în mijlocul străzii cu Ursuleţul Paddington (galerie foto)Kate Middleton a dansat în mijlocul străzii cu Ursuleţul Paddington (galerie foto)

La scurt timp după ce şi-a reluat activităţile regale, Kate Middleton şi-a făcut apariţia la încă un eveniment la care a participat alături de soţul ei şi Prinţul Harry. Prezenţa sa i-a uimit pe cei din jur, mai ales că, însărcinată fiind, Ducesa a dansat cu Ursuleţul Paddington.

Kate Middleton a fost prezentă la staţia Peddington din Londra alături de Pinţii William şi Harry unde i-a luat prin surprindere pe cei din jur. Ducesa de Cambridge a făcut câteva mişcări de dans cu Usuleţul Paddington, masota declarând că este o dansatoare bună.

Paddington Bear a încercat prima dată să-l convingă pe Harry să danseze cu el, dar a fost refuzat de mezinul prinţului Charles. Invitaţia a fost acceptată de Kate, care l-a luat de mână şi au efectuat câteva mişcări de dans.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: dans , kate middleton , paddington bear