Kate Middleton, criticată dur pentru suma colosală investită în garderobă. Cât a cheltuit pe haine în trei luni

  • 1388 afişări
12 octombrie 2017
Kate Middleton, criticată dur pentru suma colosală investită în garderobă. Cât a cheltuit pe haine în trei luni

Galerie foto

Kate Middleton, criticată dur pentru suma colosală investită în garderobă. Cât a cheltuit pe haine în trei luni (galerie foto)Kate Middleton, criticată dur pentru suma colosală investită în garderobă. Cât a cheltuit pe haine în trei luni (galerie foto)Kate Middleton, criticată dur pentru suma colosală investită în garderobă. Cât a cheltuit pe haine în trei luni (galerie foto)Kate Middleton, criticată dur pentru suma colosală investită în garderobă. Cât a cheltuit pe haine în trei luni (galerie foto)

Emma Dent Coad, deputat britanic, nu a ezitat să critice deschis Casa Regală şi preţul hainelor pe care Ducesa de Cambridge le poartă.

Marea majoritate a britanicilor sunt ataşaţi de monarhie şi de Familia Regală, iar unii dintre ei devin tot mai exasperaţi. Este cazul Emmei Dent Coad, deputat al muncii în Camera Comunelor, care a criticat violent familia regală şi cheltuielile pe care Kate Middleton le face pentru garderoba sa.

Aceasta a explicat că este "dezgustător" ca Ducesa de Cambridge să-şi cumpere pulovere în valoare de 150 de lire, echivalentul cumpărăturilor pentru mâncare ale unei familii de patru persoane, notează closermag.fr.

Anul trecut, în luna aprilie, Daily Mail a dezvăluit suma astronomică pe care Kate Middleton a investit-o în haine între lunile Ianuarie-Martie, aceasta fiind de peste 67.000 de euro. Acest lucru i-a înfuriat pe britanici, mai ales că în acea perioadă s-a anunţat Brexit-ul.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!