Khloe Kardashian a dezvăluit de ce a rămas cu Tristan, deşi acesta a înşelat-o cu cel puţin cinci femei

  • 1049 afişări
16 mai 2018


Khloe Kardashian a dezvăluit de ce a rămas cu Tristan, deşi acesta a înşelat-o cu cel puţin cinci femei


Galerie foto

Khloe Kardashian a dezvăluit de ce a rămas cu Tristan, deşi acesta a înşelat-o cu cel puţin cinci femeiKhloe Kardashian a dezvăluit de ce a rămas cu Tristan, deşi acesta a înşelat-o cu cel puţin cinci femeiKhloe Kardashian a dezvăluit de ce a rămas cu Tristan, deşi acesta a înşelat-o cu cel puţin cinci femeiKhloe Kardashian a dezvăluit de ce a rămas cu Tristan, deşi acesta a înşelat-o cu cel puţin cinci femei

Khloe a aflat că iubitul ei o înşală chiar înainte să nască.
 

Foto: Hepta, Instagram
Sora mai mică a lui Kim Kardashian a rămas cu Tristan Thompson, tatăl primului ei copil, deşi s-a aflat că aceasta a înşelat-o cu cel puţin cinci femei, consemnează dailymail.uk.co.

Recent, vedeta de 33 de ani a declarat că nu intenţionează să-l părăsească pe baschetbalist, cu care are o fiică de o lună, True.

Într-un story pe Instagram, aceasta a scris: "Totul se reduce la persoana după care te uiţi într-o încăpere aglomerată. Atunci ştii cui aparţine inima ta".


Khloe va rămâne alături de iubitul ei, chiar dacă familia nu l-a iertat încă pe Tristan, mai consemnează sursa citată mai sus.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: khloe kardashian , inselata