Kristen Dunst, apariţie impecabilă pe covorul roşu, la doar 4 luni de când a născut

  • 269 afişări
19 septembrie 2018
Kristen Dunst, apariţie impecabilă pe covorul roşu, la doar 4 luni de când a născut

Galerie foto

Kristen Dunst, apariţie impecabilă pe covorul roşu, la doar 4 luni de când a născut Kristen Dunst, apariţie impecabilă pe covorul roşu, la doar 4 luni de când a născut Kristen Dunst, apariţie impecabilă pe covorul roşu, la doar 4 luni de când a născut Kristen Dunst, apariţie impecabilă pe covorul roşu, la doar 4 luni de când a născut

Kristen Dunst a fost prezentă pe covorul roşu la Premiile Emmy, alături de logodnicul ei, actorul Jesse Plemons. Cei doi şi-au făcut prima apariţie publică după ce au devenit părinţi în urmă cu patru luni.

Actriţa în vârstă de 36 de ani a arătat impecabil pe covorul roşu, reuşind să-şi recapete în timp record silueta perfectă. Kristen a ales să poarte o rochie lungă până-n pământ, de culoare bleumarin, care i-a scos în evidenţă bustul generos. Ţinuta a accesorizat-o cu bijuterii strălucitoare care au adus un plus apariţiei sale.

Jesse Plemons, logodnicul în vârstă de 30 de ani al actriţei a fost nominalizat pentru rolul din episodul ”USS Callister” al serialului britanic ”Black Mirror”. Cei doi au fost foarte discreţi cu privire la relaţia lor, dar mai ales la sarcină, pe care actriţa a dezvăluit-o cu trei luni înainte de a naşte. În luna mai a acestui an, simpaticul cuplu a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!