Kylie Jenner, gest scandalos pentru a devenit miliardară la 20 de ani

  • 842 afişări
16 iulie 2018

Kylie Jenner, gest scandalos pentru a devenit miliardară la 20 de ani

Galerie foto

Kylie Jenner, în ipostaze şocante. Nici măcar propria ei soră nu a recunoscut-o! "Chiar eşti tu?"Kylie Jenner, în ipostaze şocante. Nici măcar propria ei soră nu a recunoscut-o! "Chiar eşti tu?"Kylie Jenner, în ipostaze şocante. Nici măcar propria ei soră nu a recunoscut-o! "Chiar eşti tu?"Kylie Jenner, în ipostaze şocante. Nici măcar propria ei soră nu a recunoscut-o! "Chiar eşti tu?"
 
Cea mai mică dintre surorile Kardashian a găsit cea mai simplă şi ingenioasă metodă de a deveni cea mai tânără miliardară din lume.
 
 
Foto: Hepta
Kylie Jenner a ajuns pe coperta prestigioasei publicaţii Forbes după doar trei ani de la înfiinţarea propriei companii. La doar 20 de ani, se află pe locul 27 în topul celor mai bogate femei din Statele Unite. A întrecut celebrităţi precum Beyonce sau Taylor Swift.
 
Deşi Kylie Jenner are o avere de 900 de milioane de dolari, bani obţinuţi în mare parte datorită liniei sale de produse cosmetice, fanii au hotărât să-i doneze 100 de milioane de dolari. Au creat rapid o pagină de donaţii şi au făcut apel la...bunătatea tuturor.
 
Alături de Kendall, Kourtney, Kim şi Khloé, Kylie Jenner îşi negociază la sânge fiecare apariţie în reviste sau la evenimentele mondene. Totuşi, cea mai cunoscută dintre surorile Kardashian rămâne Kim. Este căsătorită cu rapperul Kanye West, are trei copii şi o avere estimată la 150 de milioane de dolari.
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kylie jenner , miliardara