Laura Cosoi şi motivul despărţirii de Smiley, dezvăluit de bunica vedetei

  • 25553 afişări


Laura Cosoi şi motivul despărţirii de Smiley, dezvăluit de bunica vedetei

14 noiembrie 2017

Galerie foto

Laura Cosoi şi motivul despărţirii de Smiley, dezvăluit de bunica vedeteiLaura Cosoi şi motivul despărţirii de Smiley, dezvăluit de bunica vedeteiLaura Cosoi şi motivul despărţirii de Smiley, dezvăluit de bunica vedeteiLaura Cosoi şi motivul despărţirii de Smiley, dezvăluit de bunica vedetei


Bunica Laurei Cosoi a făcut o dezvăluire neaşteptată, cu puţin timp înainte de căsătoria Laurei Cosoi.
 


L-am cunoscut pe Smiley aici, la noi pe terasă. Am stat de vorba cu el şi mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis « hai să ne căsătorim » nu mi-au plăcut, însă”, a povestit bătrâna. „A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie şi să rămână aşa. Laura a zis că nu e creştineşte să rămână o viaţă aşa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Şi apoi, Smiley ţinea foarte mult la publicitate şi la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogaţi artişti. E locul întâi printre ei a dezvaluit bunica Laurei Cosoi.

După ce Smiley i-a spus că nu-şi citeşte căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu şi s-a dus cu maşina unde are el (Smiley, n. red) casa, lângă o mănăstire, lângă Bucureşti", a adaugat bunica Laurei, consemnează gândul.info.

Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit şi a căutat-o şi ea i-a spus: rămânem prieteni, atât! Gata! A treia seară, el a venit şi a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost şi nepotul meu, care mi-a zis: « mamă Mioara, dacă ai şti… După concert, ne-am dus undeva şi Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky şi ne-am îmbătat toţi, numai el nu a băut. Şi m-a rugat Laur, vorbeşte cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbeşte cu ea ! Mamă, a plâns Smiley după Laura , mi-a zis nepotul. (…) Laura a considerat că dacă publicitatea şi câştigul sunt mai importante decât căsătoria lor, să rămână cu ele",  a concluzionat batrana.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: smiley , laura cosoi