Lavinia Petrea va deveni mamă pentru a treia oară. Cum arată însărcinată în cinci luni

  • 927 afişări
16 aprilie 2018
Lavinia Petrea va deveni mamă pentru a treia oară. Cum arată însărcinată în cinci luni

Galerie foto

Lavinia Petrea va deveni mamă pentru a treia oară. Cum arată însărcinată în cinci luni (galerie foto)Lavinia Petrea va deveni mamă pentru a treia oară. Cum arată însărcinată în cinci luni (galerie foto)Lavinia Petrea va deveni mamă pentru a treia oară. Cum arată însărcinată în cinci luni (galerie foto)Lavinia Petrea va deveni mamă pentru a treia oară. Cum arată însărcinată în cinci luni (galerie foto)

Însărcinată în cinci luni şi jumătate, Lavinia Petrea se bucură de o siluetă de invidiat! Prezentatoarea de televiziune va deveni mamă pentru a treia oară, dar lucrul acesta abia se observă.

În urmă cu doar câteva zile, blondina a participat la un eveniment monden, la care şi-a dezvăluit sarcina în toată spelndoarea.  Lavinia va avea încă o fetiţă cu soţul ei, Romulus Dan Varga. Cei doi mai au împreună o fetiţă, Klara, în vârstă de doi ani şi un băiat, Mathias, de patru ani.

"Dumnezeu a fost bun cu noi. Eu mă simt bine deocamdată, deşi această sarcină a venit destul de repede după cea cu Klara, şi sper ca totul să fie bine şi să avem încă o fetiţă sănătoasă“, declara ea în urmă cu două săptămâni într-un interviu pentru revista Viva.

Lvinia şi soţul ei au o căsnicie solidă. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la Parchetul General, acolo unde ea era acreditată, iar el lucrează de mai mulţi ani.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!