"Le mai dau trei luni, cel mult, împreună!" Dezvăluiri şocante despre Hugh Jackman şi soţia sa

  • 2646 afişări
13 aprilie 2018

"Le mai dau trei luni, cel mult, împreună!" Dezvăluiri şocante despre Hugh Jackman şi soţia sa


Galerie foto

Soţia lui Hugh Jackman, 60 de ani,  surprinsă de paparazzi în costum de baie (Galerie foto)Soţia lui Hugh Jackman, 60 de ani,  surprinsă de paparazzi în costum de baie (Galerie foto)Soţia lui Hugh Jackman, 60 de ani,  surprinsă de paparazzi în costum de baie (Galerie foto)Soţia lui Hugh Jackman, 60 de ani,  surprinsă de paparazzi în costum de baie (Galerie foto)

De curând, actorul australian Hugh Jackman a anunţat că se împlinesc 22 de ani de când este căsătorit cu Deborra-Lee Furness.
 

Foto: Hepta, Instagram

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness, actriţă şi producătoare de film, trăiesc o poveste de iubire de 22 de ani zile, iar în cadrul unui mesaj făcut public pe reţelele de socializare, acesta a spus că dragostea pentru soţia sa este de “un catralion de ori în jurul lumii”, scrie E!News.  “Cred că în viaţă trebuie să îi vedem şi să fim cu adevărat văzuţi de cei mai importanţi oameni din vieţile noastre. Deb, noi am avut asta încă din prima zi. 22 de ani mai târziu… este şi mai profund. Tu şi copiii sunteţi cele mai importante daruri pe care le voi primi vreodată. Te iubesc de un catralion de ori în jurul lumii”, a scris actorul în dreptul unei imagini în care apare alături de soţia lui.

Actorul Ryan Reynold a redistribuit emoţionantul mesaj, făcând un comentariu în stilul său: "Le-am dat trei luni împreună. Cel mult. M-am înşelat".


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: hugh jackman , sotie