Legătura neştiută dintre botezul Prinţului Louis şi Prinţesa Diana

  • 441 afişări
11 iulie 2018
Legătura neştiută dintre botezul Prinţului Louis şi Prinţesa Diana

Galerie foto

Legătura neştiută dintre botezul Prinţului Louis şi Prinţesa Diana (galerie foto)Legătura neştiută dintre botezul Prinţului Louis şi Prinţesa Diana (galerie foto)Legătura neştiută dintre botezul Prinţului Louis şi Prinţesa Diana (galerie foto)Legătura neştiută dintre botezul Prinţului Louis şi Prinţesa Diana (galerie foto)
În timp ce toată lumea era cu ochii pe Prinţul Louis la botezul său, nu am putut să nu remarcăm legătura adorabilă dintre el şi Prinţesa Diana.
 
Ducii de Cambridge şi-au botezat cel de-al treilea copil la Capela St. James din Londra, în cadrul unei ceremonii restrânse. Nimic neobişnuit până acum însă, prin botezul celui mic, a fost adus un omagiu lui Lady Di.
 
Această capelă nu este doar locul în care, în anul 2011, Kate Middleton şi Prinţul William şi-au unit destinele, ci şi locul în care sicriul Prinţesei Diana a fost aşezat timp de cinci zile în anul 1997, după decesul acesteia. Prinţul Louis nu este singurul copil care a avut o conexiune cu Prinţesa Diana. În anul 2013, Prinţul George a fost botezat la aceeaşi capelă, iar în anul 2015, Prinţesa Charlotte a fost botezată la Biserica Sf. Maria Magdalenad din Sandringham, unde Lady Di a fost botezată în 1961.
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: botez , printul louis , printesa diana