Lisa Marie Presley şi-a tocat moştenirea de 100 milioane $. Acum e datoare vândută

  • 4082 afişări


Lisa Marie Presley şi-a tocat moştenirea de 100 milioane $. Acum e datoare vândută

20 februarie 2018


Galerie foto

Lisa Marie Presley şi-a tocat moştenirea de 100 milioane $. Acum e datoare vândutăLisa Marie Presley şi-a tocat moştenirea de 100 milioane $. Acum e datoare vândutăLisa Marie Presley şi-a tocat moştenirea de 100 milioane $. Acum e datoare vândutăLisa Marie Presley şi-a tocat moştenirea de 100 milioane $. Acum e datoare vândută

Lisa Marie Presley are datorii de 16,7 milioane de dolari, se arată într-un raport contabil făcut public de TMZ.
 

Foto: Hepta

Lisa Marie Presley nu şi-a mai plătit taxele la stat între 2012 şi 2015, strângând o datorie totală de 10 milioane de dolari.
În plus, divorţul de Michael Lockwood, de anul trecut, a adus-o pe fiica regelui Rock’n’Roll-ului la sapă de lemn.

Ea are patru copii: Riley Keough (28 de ani), Benjamin Keough (25 de ani) şi pe gemenele Finley şi  Harper Lockwood (9 ani) şi susţine că „este urmărită de ghinion în afaceri şi pe plan sentimental”.

În afară de taxele neplătite, Lisa Marie e datoare la avocaţi cu 450.000 de dolari, are mai multe carduri de credit de câte 500.000 $ şi este convinsă că a fost furată de contabili.


În noiembrie 2017, Lisa Marie a dat în judecată firma care îi administra banii acuzând-o că i-a tocat averea de 100 de milioane de dolari. În replică, managerul ei a trimis o listă cu cheltuielile făcute de Lisa Marie Presley în ultimii ani.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: lisa marie , avere