Lora, despre divorţ. ”Despărţirea m-a lăsat cu 48 de kilograme şi cu inima frântă”

  • 4733 afişări
Lora, despre divorţ. ”Despărţirea m-a lăsat cu 48 de kilograme şi cu inima frântă”

20 octombrie 2017
Lora a povestit recent într-un interviu pentru revista Taifasuri despre divorţul dureros de Dan Badea. 
 
În ultimii ani, artista a trecut printr-un divorţ cu Dan Badea, comediant, după doar doi ai de căsnicie, iar mai târziu, a fost acuzată că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea, cu care era prietenă. După căsnicie, Lora a rămas cu un tatuaj pe deget ce conţine numele fostului soţ.
 
“N-am timp să-l scot, dar o s-o fac. Trebuie scos frumos. Nu regret absolut nimic din ce am trăit, pentru că sunt amintirile mele. Nu regret că am iubit. Nici că nu a fost cum am proiectat eu. Aveam zâmbetul pe buze, dar eu treceam printr-un divorţ, despărţire care m-a lăsat cu 48 de kilograme şi cu inima frântă”, a declarat Lora.

Galerie foto

Lora, despre divorţ. ”Eu treceam printr-un divorţ, despărţire care m-a lăsat cu 48 de kilograme şi cu inima frântă” Lora, despre divorţ. ”Eu treceam printr-un divorţ, despărţire care m-a lăsat cu 48 de kilograme şi cu inima frântă” Lora, despre divorţ. ”Eu treceam printr-un divorţ, despărţire care m-a lăsat cu 48 de kilograme şi cu inima frântă” Lora, despre divorţ. ”Eu treceam printr-un divorţ, despărţire care m-a lăsat cu 48 de kilograme şi cu inima frântă”
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: divort , despartire , lora , dan badea