Mădălina Ghenea: "Eu nu mă consider foarte frumoasă"

  • 738 afişări
25 decembrie 2017
Mădălina Ghenea: "Eu nu mă consider foarte frumoasă"

Galerie foto

Mădălina Ghenea: "Eu nu mă consider foarte frumoasă" (galerie foto)Mădălina Ghenea: "Eu nu mă consider foarte frumoasă" (galerie foto)Mădălina Ghenea: "Eu nu mă consider foarte frumoasă" (galerie foto)Mădălina Ghenea: "Eu nu mă consider foarte frumoasă" (galerie foto)
Deşi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, cu o carieră internaţională de succes, Mădălina Ghenea a mărturisit că nu are aceeaşi părere despre ea. 
 
Într-un interviu acordat Oanei Turcu, actriţa în vârstă de 29 de ani, a vorbit despre rolul de mamă, despre dragostea pentru copii, dar şi despre felul cum este percepută de public, scrie Adevărul.
 
„Eu nu pot spune nici acum că mă consider foarte frumoasă. Le mulţumesc tuturor celor care mă compară cu unele dintre cele mai frumoase femei din lumea asta, femei pe care eu le admir foarte mult şi pe care le consider un exemplu. Însă în cazul meu este vorba de mai multe ingrediente.  Eu nu mă văd aşa minunată cum mă văd alţii. Am avut şi noroc, acesta este unul dintre ingredientele principale.  E important să faci alegerile potrivite. Chiar dacă în loc de 100 de proiecte pe an am acceptat doar 10, acestea 10 au rămas în timp“, spune Mădălina Ghenea 
 
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: madalina ghenea , frumusete