Meghan Markle a dezvăluit care a fost primul ei job, înainte de a deveni actriţă

  • 63 afişări
19 octombrie 2018
Meghan Markle a dezvăluit care a fost primul ei job, înainte de a deveni actriţă

Galerie foto

Meghan Markle, primul jobMeghan Markle, primul jobMeghan Markle, primul jobMeghan Markle, primul job
Înainte de a-şi începe cariera de actriţă, viaţa lui Meghan Marlkle nu a fost dintotdeauna ”de invidiat”. Aflată în Australia, în primul ei turneu internaţional alături de Prinţul Harry, Ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a ţinut un discurs inspiraţional pentru elevele liceului de fete, Macarthur, din Sydney.
 
Soţia Prinţului Harry a dezvăluit care a fost primul ei job şi le-e explicat tinerelor cum acest lucru a ajutat-o să devină femeia din ziua de azi. Pe vremea când era elevă, primul job pe care şi l-a luat a fost acela de a duce gunoiul.
 
Meghan Markle şi Prinţul Harry se află încă din 16 octombrie în primul lor turneu internaţional. Cei doi au numeroase angajamente, iar timp de o lună vor vizita Australia, Noua Zeelandă, Insulele Fiji şi Regatul Tonga. La începutul săptămânii, imediat după nunta Prinţesei Eugenie, Casa Regală a anunţat că Ducesa de Sussex este însărcinată pentru prima oară, iar bebeluşul regal va veni pe lume în primăvara anului următor.
 
Sarcina îi dă ceva bătăi de cap, Meghan Markle povestindu-i unei localnice, Charlotte Connell, că nu a mai putut dormi cu o seară înainte: ”A spus că la 4 dimineaţa era trează, iar pentru că nu putea dormi a început să facă yoga”.
 
Foto: hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: meghan markle