Meghan Markle, forţată de regină să ia lecţii de etichetă regală, după ce a încălcat protocolul

  • 9028 afişări
25 mai 2018
Meghan Markle, forţată de regină să ia lecţii de etichetă regală, după ce a încălcat protocolul

Galerie foto

Meghan Markle, forţată de regină să ia lecţii de etichetă regală, după ce a încălcat protocolul (galerie foto)Meghan Markle, forţată de regină să ia lecţii de etichetă regală, după ce a încălcat protocolul (galerie foto)Meghan Markle, forţată de regină să ia lecţii de etichetă regală, după ce a încălcat protocolul (galerie foto)Meghan Markle, forţată de regină să ia lecţii de etichetă regală, după ce a încălcat protocolul (galerie foto)

Chiar dacă cu prima sa apariţie publică în calitate de Ducesă, Meghan a arătat ireproşabil, Regina Elisabeta i-a cerut să ia lecţii de etichetă regală şi să înveţe cum ar trebui să fie o ducesă.

Regina Elisabeta a II-a a decis ca soţia nepotului ei să urmeze un curs de formare timp de şase luni ca aceasta să se comporte corespunzător unui membru din familia regală. Suverana a ales ca cea care se va ocupa de cursul Ducesei de Sussex să fie unul dintre angajaţii săi de vârf, Samantha Cohen, care deja s-a mutat la Palatul Kensington pentru a fi mai aproape de Meghan şi pentru a o instrui, notează PureWow.

În următoarele şase luni, fosta actriţă se va pregăti să devină o adevărată ducesă, mai ales că încă de la anunţarea logodnei aceasta a încălcat câteva reguli stricte de protocol. În urma acestora, Regina Elisabeta vrea să se asigure că aceste greşeli nu se vor mai repeta, iar dacă până acum Meghan nu a purtat dresuri în apariţiile ei, imediat după nuntă, acest detaliu nu i-a mai scăpat.

Samantha Cohen, cea care îi va oferi lecţiile de etichetă, are 49 de ani şi este poreclită „Samantha the Panther”. Lucrează pentru regină de 17 ani, fiindu-i secretar şi asistent privat.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!