Meghan Markle, sfaturi de Ziua Îndrăgostiţilor pentru cei singuri

  • 50 afişări
14 februarie 2018
Meghan Markle, sfaturi de Ziua Îndrăgostiţilor pentru cei singuri

Galerie foto

Meghan Markle, sfaturi de Ziua Îndrăgostiţilor pentru cei singuri (galerie foto)Meghan Markle, sfaturi de Ziua Îndrăgostiţilor pentru cei singuri (galerie foto)Meghan Markle, sfaturi de Ziua Îndrăgostiţilor pentru cei singuri (galerie foto)Meghan Markle, sfaturi de Ziua Îndrăgostiţilor pentru cei singuri (galerie foto)

Chiar dacă nunta actriţei Meghan Markle cu Prinţul Harry este tot mai aproape şi trăieşte alături de acesta o frumoasă poveste de dragoste, lucrurile nu au stat întotdeauna aşa pentru ea, pe plan sentimental.

În anul 2015, viitoarea ducesă dădea sfaturi pe blogul său persoanelor fără pereche, cum şi-ar putea petrece Ziua Îndrăgostiţilor fără partener, într-o postare intitulată „Be Your Own Valentine”.

„Valentine’s Day cu povestirile sale de Cupidon şi cânturi de lebădă de ciocolată, trandafiri şi inimioare de zahăr este doar atât. Este puţin descurajant. Sunt cupluri care se răsfaţă şi cei care îşi îneacă singurătatea într-o cutie de îngheţată de iaurt. Dar nu trebuie să fie aşa. Cred că poţi să fii propriul tău Valentine”, scria atunci viitoarea soţie a prinţului Harry.

„În definitiv, fie că ai pe cineva special, eşti cu prietenii sau singur, încearcă să fii bun cu tine însuţi. Să te iubeşti, să te preţuieşti şi să te sărbătoreşti. Să fii propriul tău Valentine. Pentru că meriţi”, încheie fosta actriţă.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!