Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. De ce nu vor face celebra fotografie la balcon în ziua nunţii

  • 591 afişări
07 mai 2018
Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. De ce nu vor face celebra fotografie la balcon în ziua nunţii

Galerie foto

Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. Motivul pentru care nu vor face celebra fotografie la balcon în ziua nunţii (galerie foto)Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. Motivul pentru care nu vor face celebra fotografie la balcon în ziua nunţii (galerie foto)Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. Motivul pentru care nu vor face celebra fotografie la balcon în ziua nunţii (galerie foto)Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. Motivul pentru care nu vor face celebra fotografie la balcon în ziua nunţii (galerie foto)

Dacă vă aşteptaţi ca la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle să admiraţi celebra fotografie de nuntă realizată la balcon, pregătiţi-vă să fiţi dezamăgiţi.

Purtătorul de cuvânt a anunţat că după ceremonia de la Capela St. George, cuplul regal nu va face celebra poză de la balcon, aşa cum s-a întâmplat la nunta Prinţului William cu Kate Middleton, scrie Us Weekly.

În schimb, cei doi vor merge direct spre recepţia de la Frogmore House, ceea ce înseamnă că aceea va fi apariţia publică de final a cuplului, din ziua nunţii. Deşi nu au dezvăluit adevăratul motiv din spatele acestei decizii, toate indiciile fac trimitere la faptul că biserica în care se vor căsători, Capela St. George, nu deţine un balcon şi nici nu se regăseşte unul în împrejurimi.

Iată că, încă o dată, Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. Fotografia nu a fost realizată doar la nunta lui Kate Middleton cu Prinţul William, ci şi la nunta Prinţesei Diana cu Prinţul Charles şi nunta Reginei Elisabeta a II-a cu Prinţul Philip.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!