Mihaela Rădulescu, declaraţie emoţionantă: "Moartea nu mi se mai pare aşa de înfricoşătoare"

  • 406 afişări

Mihaela Rădulescu, declaraţie emoţionantă: "Moartea nu mi se mai pare aşa de înfricoşătoare"

07 decembrie 2017


Galerie foto

Mihaela Rădulescu, despre operaţiile esteticeMihaela Rădulescu, despre operaţiile esteticeMihaela Rădulescu, despre operaţiile esteticeMihaela Rădulescu, despre operaţiile estetice

Mihaela Rădulescu a vorbit despre moarte într-un articol publicat pe blogul său. Vedeta şi-a impresionat fanii alegând acest subiect, însă a încercat să explice cum stau lucrurile după moartea unei persoane publice.


"Moartea nu mi se mai pare aşa de înfricoşătoare. Credeam, că tot omul, că e nasol să mori, că… deh, cu o moarte toţi suntem datori. Dar văd că moartea face rating, generează like-uri, e share-uită şi hastaguita în fel şi chip. Încă n-am văzut emoticoane cu vreo coasă sau cruce, nici cu sicriu sau animaţie de cimitir, dar probabil că se lucrează la ele.
 
Dacă eşti persoană publică, artist, personalitate… e şi mai bine. Moartea îţi va aduce numai beneficii – brusc îşi vor aminti de ţine până şi duşmanii tăi şi niciodată nu va mai vorbi cineva atât de frumos despre ţine, că după vestea morţii tale. Se vor spune despre ţine cele mai grozave lucruri, îţi vor poştă cele mai reuşite poze, vei fi în centrul unei atenţii mediatice cum n-ai mai fost de ani de zile, când te cam uitaseră niţel, dacă s-a întâmplat să îmbătrâneşti. Oamenii îşi vor aminti unde şi cum te-au întâlnit, ce-ai făcut pentru ei şi vor poveşti asta pe facebook, instagram, twitter, snapchat, la tv, la radio… oriunde. La cimitir nu vor veni chiar toţi care s-au anunţat a fi afectaţi, pentru că simplul omagiu creştinesc e uşor desuet, pentru cei mai mulţi. Slavă Domnului, nu pentru toţi şi nu pentru cei sinceri şi îndureraţi autentic. Cei care sunt afectaţi personal şi direct, cei apropiaţi, cei care te-au iubit mereu, devin neimportanţi, pentru că ies în faţă cei care n-au contat vreodată pentru ţine, dar care vor profită puţin de situaţie.
  Înmormântarea va fi fastuoasă, televizată şi filmată cu telefoanele. Unii se vor dedă şi la un selfie cu ţine în sicriu, dacă tot n-au apucat în timpul vieţii. Moartea va deveni spectacolul cu cel mai numeros public pe care l-ai avut vreodată şi în care vei fi, indubitabil, în rolul principal. Presă mai puţin decentă va veni cu amănunte pe care tu n-ai fi vrut să le laşi libere şi va filmă toate lacrimile celor implicaţi, până la muci si… detalii cu ţine, în sicriu, chiar din timpul slujbei. Nu te vei putea împotrivi, căci eşti realmente mort şi nici cei apropiaţi nu vor avea mai mult spor, pentru că unii se simţ datori să-şi facă meseria cu orice preţ şi fără niciun semn de bun simţ", a scris Mihaela Rădulescu pe blog.

"Sigur că e frumos să vorbeşti laudativ despre cei care mor, pe sistemul “despre morţi, numai de bine”. Dar şi mai uman mi s-ar părea să nu-i aşteptăm la cotitura morţii pe cei cărora le datorăm încă respect, preţuire, admiraţie. Fie că sunt ai noştri, cei dragi din vieţile noastre sau mari personalităţi şi artişti. Cred mai mult în iubire pe timp de viaţă, decât în epitaf cu like-uri", a scris Mihaela Rădulescu pe blogul său.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mihaela radulescu , moartea