Monica Gabor, adevăratul motiv pentru care a divorţat

  • 3230 afişări
16 iunie 2018
Monica Gabor, adevăratul motiv pentru care a divorţat

 

Galerie foto

Monica Gabor, adevăratul motiv pentru care a divorţatMonica Gabor, adevăratul motiv pentru care a divorţatMonica Gabor, adevăratul motiv pentru care a divorţatMonica Gabor, adevăratul motiv pentru care a divorţat
 
Monica a decis să se despartă de milionar şi să-şi facă un rost în America.
 
 Totul a început, acum sase ani, în momentul în care milionarul de la Izvorani a fost fotografiat cu două femei în jacuzzi. Momentul, spune Irinel, a fost unul regizat, pentru a vedea ce reacţie va avea soţia lui atunci când se va întoarce din America.
 Lucrurile au luat însă o altă turnură, deoarece, chiar şi aşa, Monica s-a arătat deranjată de imaginile cu pricina pentru ca, după câteva săptămâni, să declare într-o emisiune TV, în direct, că se mai gândeşte dacă divorţează.
 Acesta a fost, spune Irinel, momentul în care s-a produs adevărata ruptură dintre el şi Moni. 
„Ea a avut o reacţie absolut admirabilă. Eu am explicat şi ce a fost şi ce n-a fost. Sunt convins că m-a crezut. A participat chiar şi la o confruntare faţă în faţă cu cele două presupuse amante. A plecat în America şi acolo s-a întâmplat ceva pe parcursul unei luni de zile, nu ştiu ce”, a explicat Irinel Columbeanu pentru o emisiune TV.
„I-am explicat Monicăi că nu o voi lasă pe Irina să plece fără mine. Nimeni nu ştie ce face Monica şi cu ce se ocupă în America. Zice că studiază, dar nu ştiu ce, probabil o şcoală care durează foarte mulţi ani. Nu o voi lasă pe fiica mea să plece în necunoscut”, a spus Irinel Columbeanu.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: monica gabor , divort