Motivul despărţirii dintre Mădălina Ghenea şi Gerard Butler: "Dragostea vieţii mele...

  • 958 afişări
21 iulie 2018

Motivul despărţirii dintre Mădălina Ghenea şi Gerard Butler: "Dragostea vieţii mele...

Galerie foto

Motivul despărţirii dintre Mădălina Ghenea şi Gerard ButlerMotivul despărţirii dintre Mădălina Ghenea şi Gerard ButlerMotivul despărţirii dintre Mădălina Ghenea şi Gerard ButlerMotivul despărţirii dintre Mădălina Ghenea şi Gerard Butler

 

Relaţia dintre superba Mădălina Ghenea şi actorul scoţian Gerard Butler a fost intens mediatizată.
 

Foto: Hepta
Gerard Butler, care a fost extrem de atras de actriţa româncă, dar nu a vrut să renunţe la burlăcie de dragul ei, tocmai pentru că nu mai făcea faţă temperamentului ei dificil, a povestit că o poartă încă în suflet pe olteancă.

Celebrul actor s-a întâlnit întâmplător, la o terasă din L.A., cu un cuplu de români, cu care a intrat în vorbă. Din vorbă în vorbă, Gerard a aflat că cei doi sunt de pe aceleaşi meleaguri cu fosta lui iubită şi imediat s-a schimbat la faţă.

În sensul bun, afirmând că dragostea vieţii lui este din România, făcând referire la Mădălina. „No way!!! Love of my life is from România” (n.r. Nu pot să cred! Dragostea vieţii mele este din România), le-a spus unul dintre cei mai râvniţi burlaci din lume, care apoi a încheiat imediat discuţia despre Ghenea.

De altfel, chiar înainte să se despartă, Mădălina a vorbit cu sinceritate despre relaţia cu actorul Gerard Butler, mărturisind că nu crede ca va ajunge vreodată să fie soţia lui. “Nu e uşor să prevezi ce se va întâmplă cu relaţia, nu ne-am făcut niciun plan în acest sens. În acest moment, simt că mergem mai degraba în directia unei prietenii decât în direcţia unei căsătorii”, spunea Mădălina în mai 2013.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: madalina ghenea , gerard butler