Motivul emoţionant pentru care Prinţul Harry vrea să facă nunta în primăvară

  • 1472 afişări
08 decembrie 2017
Motivul emoţionant pentru care Prinţul Harry vrea să facă nunta în primăvară

Galerie foto

Motivul emoţionant pentru care Prinţul Harry vrea să facă nunta în primăvară (galerie foto)Motivul emoţionant pentru care Prinţul Harry vrea să facă nunta în primăvară (galerie foto)Motivul emoţionant pentru care Prinţul Harry vrea să facă nunta în primăvară (galerie foto)Motivul emoţionant pentru care Prinţul Harry vrea să facă nunta în primăvară (galerie foto)

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle s-au logodit la începutul lunii şi au anunţat că se vpr căsători în luna mai a anului 2018, în Capela St. George, la Castelul Windsor.

Expertul casei regale a Marii Britanii a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Prinţul Harry se grăbeşte să se căsătorească, susţinând că data nunţii a fost aleasă în onoarea bunicului, în vârstă de 96 de ani, prinţul Phillip, Duce de Edinburgh, scrie Adevărul.

„Este foarte apropiat de bunicul său. Harry crede că ar fi minunat ca nunta să aibă loc cât mai devreme pentru ca bunicul său să poată participa, să fie în formă şi sănătos“, a declarat Kate Nicholl, potrivit Business Insider.

De asemenea, conform experului regal, cei doi logodnici nu-şi doresc o nuntă fastuoasă, ba dimpotrivă, şi-ar dori ca ea să fie mult mai intimă, în comparaşie cu cea a Prinţului William şi Kate Middleton.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!