Motivul pentru care Carmen Brumă nu vrea să facă nuntă. "Gândeşte-te cum e ca 100 de oameni să te pupe de patru-cinci ori în aceeaşi zi"

  • 999 afişări
14 martie 2018
Motivul pentru care Carmen Brumă nu vrea să facă nuntă. "Gândeşte-te cum e ca 100 de oameni să te pupe de patru-cinci ori în aceeaşi zi"

Galerie foto

Carmen Brumă, superbă în rochie de mireasăCarmen Brumă, superbă în rochie de mireasăCarmen Brumă, superbă în rochie de mireasăCarmen Brumă, superbă în rochie de mireasă

Deşi formează o familie cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea, Carmen Brumă nu a ajuns niciodată mireasă oficial.

Vedeta a afirmat că are planuri mari pentru anul 2018, iar într-un interviu recent pentru revista Tango a explicat motivul pentru care nu şi-a dorit niciodată să facă nuntă şi de ce nu a fost mireasă.

“Niciodată nu m-am visat mireasă, iar nunta, în sine, aşa cum este la noi, mi se pare un eveniment chinuitor, dacă eşti în postura de mire sau mireasă. Să zicem că ai minimum 100 de invitaţi, da? Păi, gândeşte-te cum e ca 100 de oameni să te pupe de patru-cinci ori în aceeaşi zi! Minimum 100 de oameni! Cum crezi că este? Nemaivorbind de restul corvoadei… Ca invitat la o nuntă, eşti într-o postură foarte confortabilă, pentru că toată lumea e acolo ca să te facă să te simţi bine, şi e ilogic, pentru că nu eşti tu personajul principal”, afirma Carmen Brumă.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nunta , mireasa , camen bruma