Motivul pentru care Emma Zeicescu a divorţat. Cine este acum iubitul ei

  • 12089 afişări

Motivul pentru care Emma Zeicescu a divorţat. Cine este acum iubitul ei

14 decembrie 2017

Galerie foto

Motivul pentru care Emma Zeicescu a divorţat. Cine este acum iubitul eiMotivul pentru care Emma Zeicescu a divorţat. Cine este acum iubitul eiMotivul pentru care Emma Zeicescu a divorţat. Cine este acum iubitul eiMotivul pentru care Emma Zeicescu a divorţat. Cine este acum iubitul ei


Puţini sunt cei care ştiu că Emma Zeicescu a fost căsătorită timp de doi ani în trecut.

Vedeta Tv a mărturisit într-un interviu realizat pentru okmagazine care a fost principalul motiv pentru care relaţia cu fostul soţ a luat sfârşit:

”Cunosc oameni care sunt căsătoriţi de mulţi ani şi s-au adaptat. Eu, însă, aveam şi înainte de căsătorie un semn de întrebare legat de asta. Pentru că sunt un om foarte liber. De-asta am şi acest tatuaj pe încheietura mâinii stângi: Freedom. Şi da, am avut sentimentul că actele au stricat o poveste de dragoste".

Emma Zeicescu şi Claudiu Popa au fost colegi de televiziune, iar acum, cei doi jurnalişti trăiesc o poveste de dragoste. Cei doi au un băieţel împreună de un an şi jumătate, Idris Rafael.
Cei doi s-au cunoscut în redacţia postului Realitatea TV, dar ceea ce a dus la înfiriparea frumoasei poveşti de dragoste a fost un banal comentariu pe Facebook din partea lui Claudiu: „Ia uite, ce avem noi aici?!“ 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: emma , iubit