Motivul pentru care Felix Baumgartner nu-şi doreşte un copil

  • 2952 afişări
16 februarie 2018
Motivul pentru care Felix Baumgartner nu-şi doreşte un copil

Galerie foto

Motivul pentru care Felix Baumgartner nu-şi doreşte un copil (galerie foto)Motivul pentru care Felix Baumgartner nu-şi doreşte un copil (galerie foto)Motivul pentru care Felix Baumgartner nu-şi doreşte un copil (galerie foto)Motivul pentru care Felix Baumgartner nu-şi doreşte un copil (galerie foto)

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 48 de ani trăieşte o poveste intensă de dragoste alături de sportivul austriac Felix Baumgartner.

Într-un interviu recent acordat revistei OK Magazine, vedeta a vorbit despre iubire, căsătorie şi încă un copil, iar răspunsurile sale ne-au făcut să-i înţelegem mai bine relaţia şi alegerile pe care le face.

“Mi-aş fi dorit măcar încă un copil, dar n-am avut bucuria asta. Am vrut ca Ayan să aibă un frate sau o soră, dar n-a fost să fie şi n-am forţat lucrurile. Oricât ar părea de ciudat, Felix iubeşte copiii şi e un partener grozav pentru orice copil, fie de conversaţie, fie de joacă, dar nu-şi doreşte un copil al lui, dintr-un realism pe care-l înţeleg perfect – e mereu pe drumuri, e mereu în acţiuni periculoase şi n-ar vrea să facă un copil doar că să bifeze un capitol de viaţă. Îl iubesc şi pentru această onestitate absolută”, a mărturisit Mihaela Rădulescu pentru OK Magazine.

Citeşte aici continuarea interviului.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!