Motivul pentru care Giulia nu şi-a tuns fiul niciodată. Cel mic are aproape 3 ani

  • 198 afişări
14 martie 2018
Motivul pentru care Giulia nu şi-a tuns fiul niciodată. Cel mic are aproape 3 ani

Galerie foto

Motivul pentru care Giulia nu şi-a tuns fiul niciodată. Cel mic are aproape 3 ani (galerie foto)Motivul pentru care Giulia nu şi-a tuns fiul niciodată. Cel mic are aproape 3 ani (galerie foto)Motivul pentru care Giulia nu şi-a tuns fiul niciodată. Cel mic are aproape 3 ani (galerie foto)Motivul pentru care Giulia nu şi-a tuns fiul niciodată. Cel mic are aproape 3 ani (galerie foto)

Dacă în ultima vreme Giulia poartă doar părul scurt, nu putem spune acelaşi lucru şi despre fiul ei.  

Mika are aproape trei ani, însă artista nu se îndură să-l tundă, lucru pe care nu l-a făcut niciodată până acum, mai ales că îi place tare mult cum arată cel mic.

“Acasă am o fetiţă şi un băieţel frumos ca o fetiţă. Să ştii că mie îmi plac băieţii cu părul lung, dar la fel îmi plac şi cei cu părul scurt şi cu vreo freză mai cool aşa, dar deocamdată mi se pare că i se potriveşte foarte mult freza pe care o are şi buclele pe care le are. Să vedem acum cât o să reziste”, a povestit Giulia pentru Libertatea.

Artista a mărturisit că fiica cea mare, în schimb, deja îşi arată abilităţile de stilist şi nu ezită să se tundă singură. Ba mai mult, până şi ei îi place frizura pe care fratele ei mai mic o are, ceea ce-I permite să îl transforme în prinţesă de fiecare dată când se joacă.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: giulia , fiu , tunsoare