Motivul pentru care Meghan Markle trebuie să facă reverenţă în faţa lui Kate Middleton

  • 2779 afişări
24 mai 2018
Motivul pentru care Meghan Markle trebuie să facă reverenţă în faţa lui Kate Middleton

Galerie foto

Motivul pentru care Meghan Markle trebuie să facă reveranţă în faţa lui Kate Middleton (galerie foto)Motivul pentru care Meghan Markle trebuie să facă reveranţă în faţa lui Kate Middleton (galerie foto)Motivul pentru care Meghan Markle trebuie să facă reveranţă în faţa lui Kate Middleton (galerie foto)Motivul pentru care Meghan Markle trebuie să facă reveranţă în faţa lui Kate Middleton (galerie foto)

După nunta cu Prinţul Harry, Meghan Markle a primit titlul de Ducesă de Sussex, iar odată cu intrarea ei în familia regală, ducesa trebuie să respecte câteva reguli.

Fosta actriţă este obligată să facă reverenţă în faţa cumnatei sale, Meghan nefiind pe aceeaşi treaptă ierarhică cu Kate Middleton. După nunta lui Kate cu Prinţul William, şi aceasta, la rândul său, a primit titlul de Ducesă de Cambridge. Obligaţia soţiei Prinţului Harry este de a face reverenţă în faţa tuturor membrilor familiei regale care o depăşesc în rang.

Cu toate astea, Meghan Markle este obligată să facă reverenţe în faţa tuturor prinţeselor născute în familia regală, cum ar fi prinţesa Anne, prinţesa Alexandra, prinţesa Beatrice şi prinţesa Eugenie, însă, dacă ducesa de Sussex se află în prezenţa soţului său, prinţul Harry, atunci prinţesele sunt obligate să se plece în faţa ei, pentru că, împreună, ducii de Sussex le depăşesc în rang, notează Adevărul.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!