Motivul pentru care Nicole Kidman nu-i menţionează niciodată pe copiii adoptaţi cu Tom Cruise

  • 1689 afişări
11 ianuarie 2018
Motivul pentru care Nicole Kidman nu-i menţionează niciodată pe copiii adoptaţi cu Tom Cruise

Galerie foto

Motivul pentru care Nicole Kidman nu-i menţionează niciodată pe copiii adoptaţi cu Tom Cruise (galerie foto)Motivul pentru care Nicole Kidman nu-i menţionează niciodată pe copiii adoptaţi cu Tom Cruise (galerie foto)Motivul pentru care Nicole Kidman nu-i menţionează niciodată pe copiii adoptaţi cu Tom Cruise (galerie foto)Motivul pentru care Nicole Kidman nu-i menţionează niciodată pe copiii adoptaţi cu Tom Cruise (galerie foto)

Nicole Kidman a câştigat la Globurile de Aur premiul pentru cea mai bună actriţă într-o miniserie, pentru rolul jucat în “Big Little Lies”.

În discursul de mulţumire ţinut de actriţă, Nicole a “omis” să-i menţioneze şi pe copiii pe care-i are cu fostul soţ, actorul Tom Cruise, menţionându-le astfel doar pe fiicele sale din căsătoria cu Keith Urban, lucru care a fost remarcat chiar şi de fani.

„Primul premiu al galei. Asta înseamnă că fiicele mele nu s-au culcat încă. Sunny, Faith, vă iubesc! O să aduc acest trofeu acasă, pentru voi“, a declarat Nicole Kidman.

Explicaţia vine din presa străină care scrie că motivul omiterii celor doi copii adoptaţi ar avea legătură cu religia fostului soţ, Scientologia. Astfel, după divorţ, copiii au ales să locuiască cu Tom Cruise. Potrivit adepţilor scientologiei, cei care părăsesc această religie nu mai sunt bine priviţi de această comunitate religioasă, rupând, de obicei, legăturile cu persoanele renegate, scrie Adevărul.

Cuplul a divorţat în 2001, după 11 ani de căsnicie, iar actriţa este în prezent căsătorită cu muzicianul Keith Urban, în vârstă de 50 de ani.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nicole kidman , copii , discurs