Motivul pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri, fiica lui

  • 2106 afişări

Motivul pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri, fiica lui

10 noiembrie 2017


Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood, însă se pare că vedeta nu şi-a mai văzut fiica de patru ani din cauza religiei. După ce s-a despărţit de Katie Holmes, actorul a decis să rupă legătura cu copila sa.
 

Conform dailymail.uk.co, de vină ar fi Biserica Scientologică, al cărei adept este Tom Cruise, pentru că membrilor acesteia li se spune să "se deconecteze" de prietenii şi rudele care au părăsit biserica.


Înainte să se despartă de mama copilei, starul de la Hollywood angajase 12 agenţi de securitate, foşti membri ai Mossad (serviciul secret israelian) şi ai forţelor de elită din SUA. Aceştia aveau menirea de a stă 24 de ore din 24 în preajma lui Suri şi a nu o scapa din ochi când iese pe stradă sau merge la şcoală împreună cu mama ei, Katie Holmes.

Foto: Hepta

Galerie foto

Motivul pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri, fiica luiMotivul pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri, fiica luiMotivul pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri, fiica luiMotivul pentru care Tom Cruise refuză să o vadă pe Suri, fiica lui


În plus, Suri era şi este extrem de răsfăţată de ambii părinţi, chiar dacă părintele ei o vede rar. Chiar şi în absenţă, tatăl ei îi face moştenitoarei sale cadouri de sute de mii de dolari, fapt ce i-a adus lui Suri faima de cel mai răsfăţat copil din lume.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: suri cruise , tom