Motivul pentru care Will Smith şi soţia lui nu vor divorţa niciodată. ”Am de gând să mă ţin după el toată viaţa”

  • 313 afişări
18 iunie 2018
Motivul pentru care Will Smith şi soţia lui nu vor divorţa niciodată. ”Am de gând să mă ţin după el toată viaţa”

Galerie foto

Motivul pentru care Will Smith şi soţia lui nu vor divorţa niciodată. ”Am de gând să mă ţin după el toată viaţa” (galerie foto)Motivul pentru care Will Smith şi soţia lui nu vor divorţa niciodată. ”Am de gând să mă ţin după el toată viaţa” (galerie foto)Motivul pentru care Will Smith şi soţia lui nu vor divorţa niciodată. ”Am de gând să mă ţin după el toată viaţa” (galerie foto)Motivul pentru care Will Smith şi soţia lui nu vor divorţa niciodată. ”Am de gând să mă ţin după el toată viaţa” (galerie foto)
Will Smith şi Jada Pinkett-Smith formează unul dintre cele mai frumoase şi solide cupluri de la Hollywood. Cei doi au o căsnicie de 21 ani, iar de-a lungul acesteia presa internaţională a susţinut că mariajul lor ar fi pe butuci. 
 
Soţia actorului a vrut să clarifice zvonurile, declarând public că ea şi soţul ei nu se vor despărţi niciodată, din simplul motiv că sunt o familie şi că au un ”parteneriat special”, scrie Altfel.md.
 
”Uite care e treaba cu mine şi cu Will: suntem o familie, care nu va niciodată destrămată. Pur şi simpu nu se va întâmpla. Niciodată”, a declarat Jada, zilele trecute.
 
”Da, pentru că suntem o familie. La sfârşitul zilei, eu şi Will suntem o familie şi am de gând să mă ţin după el toată viaţa”, a mai declarat actriţa care are doi copii cu celebrul actor, Willow şi Jaden Smith. 
 
Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: will smith , divort , jada pinkett smith