Naomi Campbell are iubit cu 12 ani mai tânăr. Cum arată acesta

  • 230 afişări
02 martie 2018
Naomi Campbell are iubit cu 12 ani mai tânăr. Cum arată acesta

Galerie foto

Naomi Campbell are iubit cu 12 ani mai tânăr. Cum arată acesta (galerie foto)Naomi Campbell are iubit cu 12 ani mai tânăr. Cum arată acesta (galerie foto)Naomi Campbell are iubit cu 12 ani mai tânăr. Cum arată acesta (galerie foto)Naomi Campbell are iubit cu 12 ani mai tânăr. Cum arată acesta (galerie foto)

Naomi Campbell şi-a tras iubit tinerel! Este vorba de rapperul Skepta, în vârstă de 35 de ani, alături de care a pozat la bustul gol pentru ultimul număr al revistei GQ, ediţia britanică. Fotografia vine să confirme relaţia celor doi, mai ales că în ultimele săptămâni circulau zvonuri despre faptul că formează un cuplu.

Modelul în vârstă de 47 de ani şi Skepta formează cel mai recent cuplu din lumea celebrităţilor, cei doi oficializându-şi relaţia printr-un shooting pe jumătate dezbrăcaţi, pentru noul număr GQ, ediţia britanică.

Skepta este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi rapperi din Marea Britanie, acesta fiind nominalizat de mai multe ori la Brit Awards. Skepta şi Naomi au fost văzuţi împreună de mai multe ori, cu prilejul unor petreceri organizate toamna trecută în cadrul Săptămânei Modei de la Paris. De atunci, cei doi s-au întâlnit pe ascuns şi şi-au ţinut relaţia ascunsă de ochii lumii, scrie adpm.ro.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: naomi campbell , relatie , skepta