Nicolae al României şi soţia lui, primele fotografii cu verighetele. ”În interior a gravat câteva cuvinte care stau la baza familiei”

  • 531 afişări
11 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Nicolae al României şi soţia lui, primele fotografii cu verighetele. ”În interior a gravat câteva cuvinte care stau la baza familiei”

Galerie foto

Nicolae al României, verigheteNicolae al României, verigheteNicolae al României, verigheteNicolae al României, verighete
Fostul Principe Nicolae al României şi soţia sa, Alina Binder şi-au unit destinele în urmă cu o săptămână, iar cu această ocazie, ficare detaliu din ziua nunţii a fost ales cu mare atenţie, inclusiv verighetele, care sunt extrem de simple şi rafinate.
 
Nepotul Regelui Mihai şi soţia lui au postat pe reţelele de socializare fotografii cu verighetele, cu menţiunea ”Conectaţi pe viaţă...parteneri pe viaţă”. Verighetele au fost realizate de un cunoscut brand românesc.
 
„Nicolae al României a ales o verighetă simplă, executată din platină, în interiorul căreia a gravat câteva cuvinte care stau la baza familiei”, informează brandul.
 
"Ea este o prinţesă. Are gesturile, are zâmbetul, are bunătatea şi tăria unui mare caracter. Ea l-a cucerit pe Nicolae, corect, dar, poate la acelaşi nivel al importanţei… ea ne-a cucerit pe noi toţi. Să cucereşti România nu e uşor. România are nevoie de bunătate, România are nevoie de înţelegere, România are nevoie de o prinţesă. Suntem un popor credincios, am văzut duminică câţi oameni sunt credincioşi încă poveştilor frumoase. Ne bucurăm că v-am fost alături, Alina şi Nicolae, suntem recunoscători că am văzut o parte aşa frumoasă a României, am văzut un popor care-şi exprimă iubirea şi aprecierea faţă de un ideal, iubire şi apreciere care nu cer nimic în schimb. Alina-Maria, eşti a României! Şi din nou, mă repet cu plăcere: România încă mai are de povestit!", a scris pe Facebook fotograful care a realizat albumul oficial al mirilor.
 
Pe data de 30 septembrie cei doi şi-au unit destinele la Sinaia, iar petrecerea a avut loc la Cazinoul din Sinaia unde au fost prezenţi membri din familia regală, ambasadori şi personalităţi din coprul diplomatic.
 
Foto: Instagram
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: verighete