Nicolas Cage a pierdut 150 de milioane de dolari. A avut o caracatiţă ca animal de companie

  • 1195 afişări
17 aprilie 2018
Nicolas Cage a pierdut 150 de milioane de dolari. A avut o caracatiţă ca animal de companie

Galerie foto

Nicolas Cage a pierdut 150 de milioane de dolari. A avut o caracatiţă ca animal de companie (galerie foto)Nicolas Cage a pierdut 150 de milioane de dolari. A avut o caracatiţă ca animal de companie (galerie foto)Nicolas Cage a pierdut 150 de milioane de dolari. A avut o caracatiţă ca animal de companie (galerie foto)Nicolas Cage a pierdut 150 de milioane de dolari. A avut o caracatiţă ca animal de companie (galerie foto)

Nicolas Cage este unul dintre cei mai cunoscuţi actori, dar nu doar datorită talentului său actoricesc, ci şi pentru faptul că este cel mai cheltuitor.

Actorul în vârstă de 54 de ani a ajuns să aibă datorii la Fisc de 6,3 milioane de dolari şi, de ani de zile, se luptă cu grave probleme financiare. În plus, băncile au vrut să-l bage la puşcărie din cauza datoriilor.

Nicolas Cage a ajuns să cheltuie  150 de milioane dolari, bani pe care i-a câştigat din filme, dar pe care i-a investit într-un cap de dinozaur, pe care a trebuit să-l restituie guvernului mongol, fiindcă fusese furat, capete de pigmei, un mormânt din New Orleans, o caracatiţă de 150.000 de dolari pe care şi-a luat-o ca animal de casă, susţinând că l-a ajutat să se perfecţioneze în arta interpretării, 9 maşini Rolls Royce şi un Lamborghini, care a fost deţinut de fostul şah al Iranului, scrie Click.ro.

De altfel, cei mai mulţi bani au fost investiţi însă pe două castele din Europa, unul în Etzelwang, Germania, care l-a costat 2,6 milioane de dolari în 2006, şi altul în  Midford, Anglia, pe care l-a cumpărat cu 10 milioane de dolari, anul următor,  o insulă pustie în Bahamas, pe care a dat 3 milioane de dolari, şi case în toată lumea. La un moment dat, ajunsese să aibă 15 case, inclusiv o vilă pe malul mării în Newport Beach, California.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nicolas cage , caracatita