"Noul Tom Cruise", actorul cu "cea mai urâtă soţie de la Hollywood". Cum arată aceasta

  • 12590 afişări
16 martie 2018

"Noul Tom Cruise", actorul cu "cea mai urâtă soţie de la Hollywood". Cum arată aceasta

Galerie foto

"Noul Tom Cruise", actorul cu "cea mai urâtă soţie de la Hollywood". Cum arată aceasta"Noul Tom Cruise", actorul cu "cea mai urâtă soţie de la Hollywood". Cum arată aceasta"Noul Tom Cruise", actorul cu "cea mai urâtă soţie de la Hollywood". Cum arată aceasta"Noul Tom Cruise", actorul cu "cea mai urâtă soţie de la Hollywood". Cum arată aceasta


Aaron Taylor-Johnson este idolul multor femei care cu greu înţeleg ce anume a găsit un bărbat atât de chipeş la o femeie urâtă şi mult mai bătrână decât el, cum este soţia lui, Sam Taylor-Johnson.

Foto: Hepta
Ea este o regizoare în vârstă de 46 de ani şi l-a cunoscut pe Aaron când ea avea 42 de ani, iar el... 19 ani. A jucat atunci în filmul "Nowhere Boy", regizat de ea, în care este descrisă viaţa lui John Lennon. În 2009, s-au logodit şi au dezvăluit acest lucru cu ocazia premierei filmului, iar în 2012, în data de 21 iunie, s-au căsătorit. Cuplul are deja doi copii împreună, Wylda Rae, de 3 ani, şi Romy Hero, 1 an, iar Sam avea doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Aaron Taylor-Johnson a devenit cunoscut în întreaga lume o dată cu apariţia în pelicula Kick-Ass. Popularitatea, dar şi aspectul fizic, l-a făcut să ajungă rapid în topurile celor mai sexy actori din cinematografie, iar rolurile au început să curgă pe bandă rulantă.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: actor , sotie