NUNTA REGALĂ: Ce parfum va purta Meghan Markle în ziua nunţii

  • 259 afişări
18 mai 2018
NUNTA REGALĂ: Ce parfum va purta Meghan Markle în ziua nunţii

Galerie foto

Ce parfum va purta Meghan Markle în ziua nunţii (galerie foto)Ce parfum va purta Meghan Markle în ziua nunţii (galerie foto)Ce parfum va purta Meghan Markle în ziua nunţii (galerie foto)Ce parfum va purta Meghan Markle în ziua nunţii (galerie foto)

NUNTA REGALĂ: Când vine vorba de nunţile regale, fiecare detaliu contează şi, tocmai când credeam că am aflat tot despre nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, ne dăm seama că lucrurile nu stau chiar aşa.

Dacă am aflat ce tort vor avea la nuntă, ce combinaţii de ingrediente, cum vor arăta invitaţiile şi cine se va ocupa de aranjamentele florale, nu ne-a scăpat din vedere nici parfumul pe care  Meghan Markle îl va purta în ziua cea mare.

Potrivit tradiţiei, cuplul regal ar trebui să aleagă parfumul din ziua nunţii cu ajutorul brandului de lux Floris, care este favoritul Casei Regale încă din anul 1820, când primele parfumuri au fost special făcute pentru Regina Victoria. Pentru fiecare nuntă, viitoarele mirese trebuie să-şi aleagă o aromă.

Deşi niciodată nu a fost confirmat, se pare că parfumul ales de Regina Elisabeta a II-a la nunta sa a fost  White Rose by Floris. The Telegraph susţine că aceasta ar fi parfumul pentru că îi aminteşte de mirosul garoafelor, florile ei preferate. De altfel, Lady Di a optat şi ea pentru Quelques Fleurs by Houbigant Paris. Potrivit publicaţiei Brides, prinţesa Diana a încercat în timpul nunţii să ascundă o pată de pe rochie pentru că vărsase parfumul pe ea.

Şi, dacă Ducesa de Cambridge a ales White Gardenia Petals by Illuminum, parfum care a devenit cunoscut peste noapte şi care a epuizat stocurile imediat ce s-a aflat că a fost purtat de aceasta în ziua nunţii, Meghan Markle pare să oscileze între mai multe arome: Oribe Côte d’Azur Eau de Parfum, Wild Bluebell şi Wood Sage & Sea Salt Cologne by Jo Malone.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nunta , parfum , meghan markle