Oraşul din România cu cele mai frumoase tramvaie

  • 700 afişări


Oraşul din România cu cele mai frumoase tramvaie

01 noiembrie 2018

Galerie foto

Oraşul din România cu cele mai frumoase tramvaieOraşul din România cu cele mai frumoase tramvaieOraşul din România cu cele mai frumoase tramvaieOraşul din România cu cele mai frumoase tramvaie

Pe străzile din acest oraş circulă cele mai frumoase şi mai colorate tramvaie din România.

Este vorba de două tramvaie din Cluj care au fost decorate de artiştii Ocu şi Kero Zen. Am aflat de ele de pe pagina de Facebook a primarului Emil Boc, al cărui mesaj a fost următorul:

„Primăria susţine actul artistic şi creativitatea, într-un oraş plin de talente şi oameni creativi #ClujNapoca

Al doilea tramvai colorat de artişti circulă, din această seară, pe străzile din oraşul nostru. Primul proiect a fost realizat prin procesul participativ pentru tineret Com'ON Cluj-Napoca 2016, ambele fiind realizate în colaborare de artiştii Ocu şi Kero Zen.

Am participat cu plăcere la lansarea noului tramvai, ce a avut loc în spaţiul H33. I-am felicitat, în numele clujenilor, pe artişti pentru implicare, munca depusă şi pentru rezultat!

Industriile creative aduc valoare oraşului în care trăim, iar astfel de proiecte punctuale sunt un semn al deschiderii comunităţii noastre şi al încrederii pe care o avem în potenţialul tinerilor noştri creativi.”

Pe 21 august a fost inaugurat cel de-al doilea tramvai din proiectul „Tramvaie colorate – Galerie de artă pe roţi”, iar primul circulă încă de anul trecut.

Foto: Transilvania Reporter

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tramvaie , cluj