(P) AVON lansează campania de Black Friday şi dă startul celor mai mici preţuri din an

  • 1289 afişări
17 noiembrie 2017 Alexandra Necsoiu
(P) AVON lansează campania de Black Friday şi dă startul celor mai mici preţuri din an

AVON a dat startul campaniei de Black Friday şi vine cu peste 60 de oferte pentru produse din toate categoriile portofoliului său: Parfumuri, Machiaj, Fashion, Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Părului şi Îngrijirea Tenului.

Ofertele Black Friday sunt disponibile în exclusivitate pe avon.ro, în secţiunea dedicată campaniei. Cu preţuri începând de la 6.99 ron şi discount-uri care urcă până la 70%, pentru AVON, campania de Black Friday marchează momentul în care oferă consumatorilor săi cele mai mici preţuri la nivel de an.

Campania a fost anunţată prin 2 clipuri video construite în jurul experienţei de shopping AVON.

„Ne mândrim cu unul dintre cele mai diversificate portofolii de pe piaţa din România. Avem prezente peste 1000 de produse în Broşura AVON şi pe avon.ro, iar Black Friday este momentul în care selectăm dintre acestea preferatele clienţilor noştri şi le oferim cele mai bune preţuri din an. În plus, nu le oferim o simplă sesiune de shopping, ci 3 săptămâni în care se pot bucura de discount-uri atractive.” spune Stela Toderaşcu, Senior Manager Commercial Marketing Avon România şi Moldova.

Toate ofertele sunt disponibile pe avon.ro, până pe data de 29 noiembrie.

Despre AVON

AVON este prezent de 20 de ani pe piaţa din România, timp în care şi-a menţinut o poziţie de top în preferinţele consumatorilor, reuşind în acelaşi timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunităţi de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: black friday , campanie , avon