Amuzant! Cum a reacţionat Regina când Prinţul Charles i-a spus "mami" în public

  • 1599 afişări
23 aprilie 2018

Amuzant! Cum a reacţionat Regina când Prinţul Charles i-a spus "mami" în public


Galerie foto

Amuzant! Cum a reacţionat Regina când Prinţul Charles i-a spus "mami" în publicAmuzant! Cum a reacţionat Regina când Prinţul Charles i-a spus "mami" în publicAmuzant! Cum a reacţionat Regina când Prinţul Charles i-a spus "mami" în publicAmuzant! Cum a reacţionat Regina când Prinţul Charles i-a spus "mami" în public

Regina Marii Britanii tocmai a sărbătorit vârsta de 92 de ani, iar la petrecerea fastuoasă dată în cinstea ei, Prinţul Charles şi-a permis să fie un pic prea familiar.
 

Foto: Hepta
La concertul dat în cinstea Reginei Elisabeta a II-a, la Royal Albert Hall, Prinţul Charles a urcat pe scenă, la final, pentru un discurs emoţionant. Acesta i-a urat mamei sale "aniversare fericită".

Adresându-se Reginei, Prinţul Charles a folosit sintagma "Maiestatea voastră", ca mai apoi să treacă la un familiar "Mami", făcând-o pe Regină să-şi dea ochii peste cap şi să zâmbească.

Regina şi Prinţul Charles au apărut pe scenă la sfârşitul serii, flancaţi de artiştii care au cântat în spectacol, printre care Sting, Shaggy, Tom Jones sau Kylie Minogue.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: printul , regina