Andreea Raicu, dezvăluire recentă: “Ani de zile am aşteptat un bărbat care să îmi aducă fericirea”

  • 1040 afişări
13 iulie 2018

Andreea Raicu, dezvăluire recentă: “Ani de zile am aşteptat un bărbat care să îmi aducă fericirea”


Galerie foto

Andreea Raicu, motivele care au împiedicat-o să aibă copiiAndreea Raicu, motivele care au împiedicat-o să aibă copiiAndreea Raicu, motivele care au împiedicat-o să aibă copiiAndreea Raicu, motivele care au împiedicat-o să aibă copii

Andreea Raicu (40 de ani) a mărturisit pe blogul personal că ani de zile a aşteptat un bărbat care să o facă fericită.


„Ani de zile am aşteptat un bărbat care să îmi aducă fericirea. Ani de zile nu am trait asa cum mi-as fi dorit, pentru că aveam nevoie de un barbat care sa ma implineasca. Ani intregi am crezut ca e ceva in neregula cu mine când nu eram într-o relatie cu un bărbat. Ani de zile am stat intr-o relatie toxica doar ca sa nu fiu singura in aceasta societate ‘care te vrea într-o relaţie’. Tu trebuie sa te iubesti pe tine“, a scris Andreea pe blogul ei.

Vedeta de televiziune a mai adăugat: “Într-o zi am inteles ca nimeni nu poate să-mi aduca fericirea daca eu nu o am, nimeni nu poate sa ma implineasca daca eu nu fac asta pentru mine, ca nimeni nu ma poate iubi inainte sa ma iubesc eu. Şi chiar dacă cineva vine sa faca toate astea, le va aduce intr-un loc care nu are baza si se vor risipi asa cum au venit. Pentru că, în relatiile pe care le-am avut, chiar dacă primeam tot ce aveam nevoie nu era de-ajuns pentru că nimeni nu îţi poate da ceea ce tu trebuie sa-ti dai”.

În concluzie, Andreea îşi doreşte o relaţie cu care să fie fericită : “Îmi doresc o relatie cu care să fiu fericită şi nu am nevoie de o relatie care sa ma faca fericita! De fapt, asta e concluzia mea. Nu astept pe cineva care sa imi dea fericirea, ci mi-ar placea sa impart fericirea cu cineva. Pentru ca experienta imi spune ca a avea un iubit nu e sinonim cu a avea fericirea!”.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea raicu , iubit