Barbara Mori, cea mai sexy bunică. Cum îşi menţine silueta fără nicio dietă, la 40 de ani

  • 2044 afişări
26 septembrie 2018
Barbara Mori, cea mai sexy bunică. Cum îşi menţine silueta fără nicio dietă, la 40 de ani

Galerie foto

Barbara Mori, cea mai sexy bunică. Cum îşi menţine silueta fără nicio dietă, la 40 de aniBarbara Mori, cea mai sexy bunică. Cum îşi menţine silueta fără nicio dietă, la 40 de aniBarbara Mori, cea mai sexy bunică. Cum îşi menţine silueta fără nicio dietă, la 40 de aniBarbara Mori, cea mai sexy bunică. Cum îşi menţine silueta fără nicio dietă, la 40 de ani

Barbara Mori, în vârstă de 40 de ani, reuşeşte să-şi menţină frumuseţea, iar asta se vede în fotografiile pe care le postează. În urmă cu doi ani, frumoasa actriţă de telenovele, a devenit bunică la o vârstă la care alte femei abia îşi pun problema să rămână gravide.
 

Fiul actriţei de telenovele Barbara Mori, Sergio, în vârstă de 20 ani, a lăsat-o gravidă pe fosta lui iubită, fotomodelul brazilian Natalia Subtil, mai mare cu 10 ani decât acesta.


Însă, de îndată ce a aflat vestea cea mare, tânărul a dat înapoi şi, prima reacţie a fost aceea de a nu recunoaşte nimic. Mai mult, tânărul cântăreţ a părăsit-o pe Natalia, pe motiv că îi impune să fie alături şi să îi facă toate poftele de gravidă, în loc să îl lase să umble cu prietenii.

Într-un interviu pentru Quinceanera, actriţa le-a oferit mamelor sfaturi care să le ajute să-şi îmbunătăţească relaţia cu copiii lor.

”Trebuie să le ofere sfaturi bazate pe propria lor experienţă şi să îi lase să ia singuri decizii. Niciodată nu mi-am minţit fiul şi l-am învăţat ca acelaşi lucru să facă şi el, să nu mă mintă niciodată. Asta ne-a ajutat să avem o relaţie bazată pe respect”, povesteşte Barbara Mori.

Deşi este mult prea tânără să aibă nepoţi, Barbara Mori o susţine pe fosta potenţială noră, asigurând-o că o va ajuta în tot ce ţine de creşterea nepoţelului.

 

Kate Middleton, cea mai înaltă femeie din Familia Regală. Care este secretul siluetei la 1.75 metri şi 54 de kilograme

Cum a reuşit Sore să slăbească 30 de kilograme fără nicio dietă. A renunţat la un singur aliment

Cum a slăbit actriţa Blake Lively 27 de kilograme. Acum are, la 1.77 metri, 60 de kilograme

Drama Danei Războiu după ce fiul ei a fost diagnosticat, la doar 6 luni, cu o malformaţie la inimă. ”Nu mai contează nimic”

 

Barbara Mori a făcut furori în telenovela ”Rubi”, unde juca rolul femeii care jongla pe degete bărbaţii din jurul ei. Chiar şi la 40 de ani, actriţa a rămas la fel de frumoasă, chiar şi atunci când nu poartă machiaj. Frumuseţea ei naturală a inspirat foarte multe femei să rămână încrezătoare.

Actriţa are o rutină de îngrijire pe care o respectă cu stricteţe şi, deşi nu ţine diete, exerciţiile o ajută să arate spectaculos.

”Nu îmi plac dietele. Sunt prea stricte. Este mai bine să fii liber şi să găseşti un echilibru. Poţi mânca azi o îngheţată, iar mâine ceva sănătos şi totul va fi în regulă.  Fac exerciţii în fiecare zi pentru că îmi place să îmi menţin greutatea şi să mă simt sănătoasă. Modul în care oxigenul trece prin corpul meu, mă face să ma simt plină de energie întreaga zi. Altfel nu simt că sunt eu. În plus, mănânc foarte sănătos şi beau multă apă. Sunt sinceră. Nu ţin nicio dietă”, povesteşte actriţa pentru Quinceanera.

Barbara Mori, născută în Uruguay, dar cu o inimă de mexicană, a cunoscut succesul internaţional odată cu rolul său în filmul ”Rubi”. Este actriţă, model şi mamă, iar pe lângă frumuseţea sa naturală, talentul său actoricesc a propulsat-o către o carieră impresionantă. Actriţa a jucat şi în alte producţii precum ”La mujer de mi hermano”, ”Amor, dolor y viceversa” şi filmul de la Bollywood, ”Kites”.


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: barbara mori , bunica , dieta , ingrijire , frumusete , trucuri