Brigitte Macron, surprinsă pe jet ski, în costum de baie!

  • 2805 afişări
13 august 2018

Brigitte Macron, surprinsă pe jet ski, în costum de baie!

 

Galerie foto

Brigitte Macron, surprinsă în costum de baie, pe jet ski!Brigitte Macron, surprinsă în costum de baie, pe jet ski!Brigitte Macron, surprinsă în costum de baie, pe jet ski!Brigitte Macron, surprinsă în costum de baie, pe jet ski!
 
Brigitte Macron se află într-o vacanţă pe Coasta de Azur alături de soţul ei, preşedintele Franţei.
 
Foto: Hepta
Emmanuel Macron a ales să-şi facă vacanţa în Fort de Breganon, o fortăreaţă cu o plajă şi o piscină adăpostită aproape imposibil de pătruns, iar paparazi au cam avut de suferit.
Timp de şase zile, de pe 7 august, locatarii de la Elysée au devenit invizibili. S-au închis în reşedinţa de pe Riviera Franceză unde se presupune că s-au odihnit, au dormit mult şi au citit.
 
Este cunoscut, pe de altă parte, că preşedintele Macron nu rezistă prea mult să nu se implice în activitatea colegilor de muncă sau să renunţe la anumite întâlniri chiar dacă este în vacanţă, şi totuşi de această dată a fost ca şi dispărut, titrează presa franceză.
 
Acum însă, paparazzi au surprins-o pe Brigitte Macron, în costum de baie, savurând emoţiile unei curse cu jet ski-ul, alături de bodyguard-ul său.
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: brigitte macron , costum de baie