Ce face Adela Popescu cu fiul său, în concediu. ”Ne judecaţi? Treaba voastră!”

  • 749 afişări
10 august 2018


Ce face Adela Popescu cu fiul său, în concediu. ”Ne judecaţi? Treaba voastră!”

Galerie foto

Ce face Adela Popescu cu fiul său, în concediu. ”Ne judecaţi? Treaba voastră!”Ce face Adela Popescu cu fiul său, în concediu. ”Ne judecaţi? Treaba voastră!”Ce face Adela Popescu cu fiul său, în concediu. ”Ne judecaţi? Treaba voastră!”Ce face Adela Popescu cu fiul său, în concediu. ”Ne judecaţi? Treaba voastră!”
 
Adela Popescu se bucură de o vacanţă  în insula grecească Skiathos. 
Foto: Facebook
 
Însărcinată cu cel de-al doilea copil, a povestit pe scurt cum a decurs călătoria până în Grecia, pe blogul personal, şi a trecut repede la cea mai grozavă descoperire din acest concediu, un loc de joacă pentru copii unde aceştia pot fi lăsaţi, contra cost, în grija unor supraveghetori.
 
”Aş vrea să vă povestesc despre cea mai mare descoperire a noastră din această vacanţă.
Sunteţi pregătiţi?
Ieri am dat cu ochii de clubul pentru copii din incinta hotelului, ce îţi oferă posibilitatea de a-l lăsa, contra cost, în grija unor supraveghetori.
Ce credeti că am făcut? L-am lăsat. Ieri a stat, fără ca măcar să se uite vreo clipa în spate după noi, o oră jumătate. L-am luat de acolo cu rugăminţi, presaţi fiind de ora lui de somn.
Astăzi, după plajă, bălăceală, joacă, pe la 10:30 mai exact, l-am dus din nou. Adică exact în intervalul în care soarele arde îngrozitor. Stă într-un spaţiu răcoros, înconjurat de toate jucăriile din lume până se face ora de somn”, a explicat Adela.
 
Cât timp copilul se joacă în voie, părinţii, adică Adela şi Radu Vâlcan, citesc, înoată, savurează o băutură rece, adică fac tot ce le trece prin minte, fără să-şi facă griji că se plictiseşte copilul.
 
”Ne judecaţi? Treaba voastră. Noi avem de gând să repetăm figura în fiecare zi până plecăm, na! Radu insistă să vă spun că de fapt noi îi facem încălzirea pentru gradiniţă, dar, sincer, gestul nostru nu are nici în clin şi nici în mânecă cu altceva decât cu egoismul nostru de părinţi dornici să îşi trăiască şi ei viaţa când şi cum pot."

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adela popescu , vacanta