Cea mai costisitoare pasiune a Iuliei Albu! O singură piesă costă câteva mii de euro

  • 950 afişări

Cea mai costisitoare pasiune a Iuliei Albu! O singură piesă costă câteva mii de euro

18 octombrie 2017


Galerie foto

Cea mai costisitoare pasiune a Iuliei Albu! O singură piesă costă câteva mii de euro Cea mai costisitoare pasiune a Iuliei Albu! O singură piesă costă câteva mii de euro Cea mai costisitoare pasiune a Iuliei Albu! O singură piesă costă câteva mii de euro Cea mai costisitoare pasiune a Iuliei Albu! O singură piesă costă câteva mii de euro

În locuinţa carismaticei Iulia Albu se găsesc câteva produse spectaculoase, achiziţionate de Iulia de la unul dintre cele mai sofisticate magazine din Bucureşti.
 


Iulia Albu a facut o adevarata pasiune pentru covoarele persane, extrem de scumpe.

Prietenii vedetei sustin ca este scandalos sa dai atatia bani pentru covoare, dar Iulia este de alta parere si spune ca acestea reprezinta hobby-ul ei, in plus, este o maniaca atunci cand vine vorba de curatenie.

“Scandalos nu este vreun termen de care sa ma fi ferit vreodata! La mine in casa, nimeni nu intra incaltat si cine nu doreste sa isi lase pantofii la intrare este invitat sa iasa frumos pe usa. Acest lucru tine de cultura si nu in ultimul rand de cea mai costisitoare pasiune a mea, covoarele persane din matase, pe care eu le am in apartament! Din punctul meu de vedere, intr-o casa in care exista o mocheta sau o carpeta din plastic este un focar mai grav decat purtarea unor perechi de bocanci verzi la un costum de baie roz”, a spus Iulia Albu, care are in camera un Tabriz, considerat unul din cele mai bune covoare din lume, dar si un covor persan cu scene de vanatoare sau o mica bijuterie, un covor mic si pictorial de matase turcesc din Hereke.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iulia albu , covoare persane