Cea mai frumoasă sportivă de la JO de iarnă. Rusoaica asemănată cu Megan Fox

  • 8281 afişări
14 februarie 2018

Cea mai frumoasă sportivă de la JO de iarnă. Rusoaica asemănată cu Megan Fox

Galerie foto

Cea mai frumoasă sportivă de la JO de iarnă. Rusoaica asemănată cu Megan FoxCea mai frumoasă sportivă de la JO de iarnă. Rusoaica asemănată cu Megan FoxCea mai frumoasă sportivă de la JO de iarnă. Rusoaica asemănată cu Megan FoxCea mai frumoasă sportivă de la JO de iarnă. Rusoaica asemănată cu Megan Fox


Anastasia Bryzgalova a luat medalia de bronz pentru Rusia la Jocurile Olimpice de Iarnă, alături de partenerul ei de echipă, care îi este şi soţ.


Nu performanţa a scos-o în evidenţă pe rusoaică, ci asemănarea ei aproape perfectă cu Megan Fox. Anastasia a devenit una dintre atracţiile Jocurilor Olimpice, mesajele pe reţelele de socializare curgând în ultimele zile.

"Jocurile Olimpice tocmai au devenit interesante", "Curling mi se părea un sport pentru bătrâni chelioşi dar apare Anastasia Bryzgalova arătând ca Megan Fox şi deodată ador curling" sunt doar câteva dintre mesajele entuziaste.

Anastasia este măritată chiar cu partenerul ei de echipă, alături de care a câştigat medalia de bronz. Puteţi vedea  o colecţie de imagini cu de acum celebra sportivă, despre care fanii spun că te va face sigur să fii fan al curlingului.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: megan fox , sportiva