Cele mai apreciate ţinute de la Oscar 2016

  • 896 afişări
Cele mai apreciate ţinute de la Oscar 2016

29 februarie 2016

În fiecare an, cinefilii urmăresc cu sufletul la gură ceremonia de decernare a premiilor Oscar, iar periplul vedetelor pe covorul roşu, îmbrăcate în cele mai spectaculoase creaţii ale designerilor şi purtând cele mai scumpe bijuterii, este iar un moment de interes.

Criticii de modă au decis deja care au fost favorite pe covorul roşu la ultima ediţie a celor mai importante premii ale industriei conematografice. Vedetele au purtat creaţii sofisticate semnate Dior, Armani Privé, Gucci, Chanel, Louis Vuitton şi au încântat publicul.

Ceremonia de premiere a avut loc şi în acest an la Dolby Theatre din Los Angeles, iar vedete consacrate precum: Cate Blanchett, Julianne Moore, Charlize Theron, Naomi Watts şi tinere staruri ca Jennifer Lawrence, Rooney Mara, Brie Larson şi Saoirse Ronan  şi-au făcut apariţia în rochii de prinţese.

Unele dintre cele mai frumoase ţinute purtate la cea de-a 88-a ediţie a premiilor Oscar au aparţinut actriţelor Charlize Theron, Jennifer Lawrence şi Lady Gaga.

Actriţa Charlize Theron a atras toate privirile pe covorul roşu în creaţia Dior, alături de Lady Gaga care purtat o salopetă albă, marca Brandon Maxwell.

Vezi Galeria Foto!

Galerie foto

Cele mai apreciate ţinute de la Oscar 2016 (Galerie Foto)Cele mai apreciate ţinute de la Oscar 2016 (Galerie Foto)Cele mai apreciate ţinute de la Oscar 2016 (Galerie Foto)Cele mai apreciate ţinute de la Oscar 2016 (Galerie Foto)

Foto: Hepta.ro

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!