Charlize Theron a dezvăluit de ce nu are iubit. "Sunt ca o bătrână de 80 de ani...

  • 398 afişări
11 septembrie 2018

Charlize Theron a dezvăluit de ce nu are iubit. "Sunt ca o bătrână de 80 de ani...

Galerie foto

Cum arată Charlize Theron, la plajă, în bikiniCum arată Charlize Theron, la plajă, în bikiniCum arată Charlize Theron, la plajă, în bikiniCum arată Charlize Theron, la plajă, în bikini

 

Charlize Theron este considerată una dintre cele mai frumoasă femei din lume.
 

Foto: Hepta
Cu toate acestea, este renumită pentru relaţiile sale cu bărbaţii, care au eşuat de fiecare dată. În cadrul unui interviu, Charlize a recunoscut că este dificil  să aibă întâlniri, în calitate de mamă singură cu doi copii, pentru care are nevoie de "un sat întreg" ca să-i crească.

Aceasta a dezvăluit că prietena ei, Chelsea Handler, a încurajat-o să intre pe o aplicaţie destinată celebrităţilor care vor să-şi găsească perechea.

"Nu ştiam nimic despre lumea asta. Apoi, Chelsea mi-a explicat şi a fost ceva de genul: Ce e în neregulă cu tine? Unde ai trăit până acum, sub o piatră? Apoi, am glisat pe ecranul telefonul şi am văzut o mulţime de tipi fără haine, care încearcă să fie drăguţi şi spun lucruri de genul Care-i treaba, sexy?".

"Este ciudat, sunt ca o bătrână de 80 de ani. De asta nu am iubit! Încă îmi place ca un prieten să-mi facă lipeala ori să-mi facă cunoştinţă cu cineva. Sunt de modă veche", a adăugat Charlize Theron.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: charlize theron , iubit