Cleopatra Stratan, din ce în ce mai senzuală! În ce ipostaze a pozat pe reţelele de socializare

  • 198 afişări
05 octombrie 2018
Cleopatra Stratan, din ce în ce mai senzuală! În ce ipostaze a pozat pe reţelele de socializare

Galerie foto

Cleopatra StratanCleopatra StratanCleopatra StratanCleopatra Stratan

La 3 ani Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan, a debutat în muzică şi a intrat în Cartea Recordurilor ca cea mai tânără interpretă de succes, cu piesa Ghiţă.

Cleopatra Stratan, fiica în vârstă de 16 ani a artistului Pavel Stratan, a revenit recent în lumina reflectoarelor, lansându-şi single-ul „Te las cu inima”. 

Fetiţa care făcea furori cu piesa "Ghiţă" s-a retras în ultimii ani din lumina reflectoarelor, iar acum s-a transformat într-o adevărată adolescentă. Odată cu revenirea în showbiz, fiica lui Stratan se expune din ce în ce mai mult în mediul virtual. Este conştientă de felul în care arată şi nu ezită să-şi pună în valoare silueta de fotomodel, senzualitatea şi feminitatea.

Onorariu fabulos

Conform a1.ro, Cleopatra primeşte un onorariu de 4.000 de euro pentru un concert de 35 de minute, în aer liber, şi unul de 5.000 de euro pentru concertele private cu aceeaşi durată. În cazul în care concertele se desfăşoară în afara oraşului Chişinău, Cleopatra Stratan solicită decontarea transportului, două bilete de avion sau 1,7 lei pe kilometru, precum şi decontarea cazării (două camere single).

Cântăreţul de peste Prut este un tătic tare mândru. Pavel Stratan are doi copii talentaţi, care îi calcă pe urme din punct de vedere muzical: pe Cezar şi pe Cleopatra.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cleopatra stratan