Cum a arătat Melania la nunta cu Donald Trump. A avut o rochie de prost gust, de 100.000 de dolari

  • 4181 afişări
09 ianuarie 2018

Cum a arătat Melania la nunta cu Donald Trump. A avut o rochie de prost gust, de 100.000 de dolari


Galerie foto

Cum arătat Melania la nunta cu Donald Trump. Ce rochie de prost gust a purtat Cum arătat Melania la nunta cu Donald Trump. Ce rochie de prost gust a purtat Cum arătat Melania la nunta cu Donald Trump. Ce rochie de prost gust a purtat Cum arătat Melania la nunta cu Donald Trump. Ce rochie de prost gust a purtat

Cea de-a treia nuntă a lui Donald Trump a costat nici mai mult, nici mai puţin de un milion de dolari.


A avut loc pe 22 ianuarie 2005, după ce şase ani de la divorţul afaceristului de cea de-a doua soţie, Marla Merples.
Cuplul a avut peste 350 de invitaţi, Melania a purtat două rochii de mireasă, extrem de scumpe, iar la final, i-au impresionat pe toţi cu giganticul tort de nuntă.

Printre celebrităţile prezente la nuntă au fost şi Simon Cowell, Heidi Klum, Arnold Scwarzenegger, cântăreţul Usher, etc.


Melania a avut o ţinută atât de impresionantă, încât a apărut chiar şi pe coperta revistei Vogue. Fotomodelul de origine slovenă a avut două rochii de mireasă de-a dreptul uriaşe. Numai una dintre ele a costat peste 100.000 de dolari, marca Christian Dior. Broderia rochiei a fost realizată 550 de ore. Ca accesorii, Melania s-a „împodobit” cu un colier şi brăţări din diamante şi renumitul inel de logodnă, de 12 karate, cu diamant, în valoare de 1,5 milioane de dolari.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: melania trump , nunta , rochie