Cum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestriţu. Când va avea loc nunta

  • 2065 afişări


Cum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestriţu. Când va avea loc nunta

06 februarie 2018

Galerie foto

Cum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestriţu. Când va avea loc nuntaCum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestriţu. Când va avea loc nuntaCum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestriţu. Când va avea loc nuntaCum a fost cerută în căsătorie Adelina Pestriţu. Când va avea loc nunta

 

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Adelina Pestriţu a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Virgil, alături de care va avea şi un copil.    
 


Adelina Pestriţu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Virgil, cel care urmează să devină tatăl copilului său. Imediat după ce i-a oferit acestuia răspunsul mult aşteptat, Adelina şi-a îmbogăţit colecţia de tatuaje cu încă unul.

„Am un tatuaj, S.V. Şteblea Virgil. M-a cerut în căsătorie. Da, m-a cerut în căsătorie. Într-o zi mai spre seară aşa. Stăteam noi aşa şi îl aud: auzi, ia, ia ceva pe tine şi hai să ne plimbăm. Vreau să mergem până la mare", a spus Adelina Pestriţu.

„Ajunşi la mare... era seară. Am zis să ne plimbăm pe plajă. L-am văzut că se pune în genunchi, a scos inelul şi iîl văd că se împleticeşte repede: vrei să fii soţia mea? Mai aveam puţin şi îl întrebam ce a zis. Vizibil emoţionată am avut o criză de râs de fericire. L-am ajutat să îmi pună inelul pe deget şi i-am dat răspunsul mult aşteptat: DA”, a mai spus vedeta.


„Nu facem nunta înainte să nasc. Eu vreau să încap într-o rochie de mireasă. Facem întâi botezul. După ce facem botezul şi totuşi bebele se învaţă aşa cu părinţii, pac o punem de mare chermeză şi anume nuntă. La anul. Anul acesta o să nasc, prin august. Să vedem ce e, leu sau leoaică. Tema nunţii: poveste, basm. Nu ştiu dacă o să vreau rochie albă. Posibil mai multe rochii, dacă îmi permite trupul”, a mai spus Adelina Pestriţu, la Teo Show.


„Încă n-am investit în haine de graviduţă. Umblu cu fermoarul descheiat la pantaloni. (...) Îl alint Bebelino. (...) Îmi imaginam momentul de dinainte să se întâmple. Am avut o bănuială că se întâmpla ceva şi am luat un test de sarcină. Aşteptam, să văd dacă vine confirmarea sau nu. Văd că se înroşeşte prima linie foarte repede şi a doua, aşa, că e ceva timid. Am zis că este expirat. Mă duc la Virgil şi îi spun că am o veste şi i-am spus direct că o să avem un copil. El era cu cuţitul în mână, tăia ceva. Mi-a zis că glumesc şi am văzut cum se îngălbenise la faţă. Nu ştiam dacă să mă ţin eu de ceva să nu cad de emoţii sau pe el. Era o stare de super-mare fericire, amestecată cu panică. Virgil a zis că se duce la farmacie să mai ia două teste de sarcină. Cred că s-a întors de trei ori că tot uita ceva. Tremura tot, dar încercam să ne stăpânim emoţiile, ca să fim nişte oameni maturi. (...) Am simţit că trecem la un alt nivel. Intervin responsabilităţile majore,” a explicat Adelina Pestriţu, vizibil emoţionată.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adelina pestritu , nunta