Cum a reacţionat Pink când fiica de şase ani i-a spus că vrea să se căsătorească cu o femeie

  • 287 afişări
12 iulie 2018

Cum a reacţionat Pink când fiica de şase ani i-a spus că vrea să se căsătorească cu o femeie


Galerie foto

Cum a reacţionat Pink când fiica de şase ani i-a spus că vrea să se căsătorească cu o femeieCum a reacţionat Pink când fiica de şase ani i-a spus că vrea să se căsătorească cu o femeieCum a reacţionat Pink când fiica de şase ani i-a spus că vrea să se căsătorească cu o femeieCum a reacţionat Pink când fiica de şase ani i-a spus că vrea să se căsătorească cu o femeie

Cântăreaţa Pink (38 ani) doreşte să aibă nişte copii lipsiţi de prejudecăţi şi îi încurajează să îşi exprime deschis punctele de vedere, chiar dacă aceste ar putea părea controversate pentru unii oameni.

Foto: Hepta, Instagram


Cântăreaţa, al cărei nume real este Alecia Beth Moore, a declarat că îşi creşte fiica de şase ani pe nume Willow şi băiatul e 11 ani, Jameson în spiritul aceptării diferenţelor culturale, religioase şi sexuale. "Trăim într-o gospodările lipsită de etichete şi de prejudecăţi", au fost cuvintele lui Pink. "Săptămâna trecută fiica mea a venit la mine  şi mi-a spus că doreşte să se căsătorească cu o femeie din Africa. Apoi mi-a spus că mă va învăţa să gătesc mâncare africană şi că ele două vor sta la mine atât timp cât va dura construirea casei lor", a adăugat Pink, potrivit dailymail.co.uk.

În luna august, Pink a ţinut un discurs impresionant pentru fiica sa care îi spusese că se considera "cea mai urâtă fetiţă pentru că arată precum un băiat cu părul lung". "Fata mea, eşti frumoasă. Oamenii râd şi de mine şi îmi spun că sunt prea masculină sau că vorbesc pre gălăgios, dar nu mă vezi lăsându-mi părul să crească sau modificându-mi corpul. Noi, fetiţa mea, nu ne vom schimba, ci îi ajutăm pe alţii să se schimbe pentru a putea accepta toate tipurile de frumuseţe", a fost discursul lui Pink.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: pink , fiica